Probíhá náběr SB, zapiš se! ---> zde
Líbí se ti nebo ne ? Hlasuj ---> zde
Vařazovačka HLASUJ ---> zde

Kvíz z Harryho Pottera

5. března 2011 v 20:20 | já |  !? Kvízy ?!

Ahoj, už déle pro Vás připravuji kvíz z filmů a knížek Harry Potter. Doufám, že vás zaujme. :)
Pište prosím do komentářů odpovědi, hraje se o diplom ;). Budu ráda když napíšete.


1. Jak se jmenovali rodiče Harryho Pottera ?
a) James a Sue
b) Lily a James
c) Lili a Calire

2. Jaký tvar připomíná Harryho jizva na čele ?
a) blesk
b) žádnou nemá
c) čtverec

3. Jaké jsou v Bradavicích koleje ?
a) zmijozel, hadasvár, mrazimor a nebelvír
b) zmíjákzel, hadrspár, mrzákmor a lvírnebe
c) zmijozel, havraspár, mrzimor a nebelvír

4. Jaké jsou barvy Nebelvíru, koleje Harryho Pottera ?
a) růžová a červená
b) zlatá a červená
c) zlatá a vínová

5. Jak se jmenují dva Harryho nejlepší kamarádi ??
a) Percy Weasly a Darco Malfoy
b) Dean Thomas a Oliver Wood
c) Hermiona Grangerová a Ron Weasly

6. Jak se jmenovala kočka pana Filche (školníka v Bradavicích) ?
a) Micka
b) Baruška
c) paní Norrisová

7. Jak se jmenuje oblíbená hra mezi kouzelníky, při ní se léta na koštěti ??
a) famfrpál
b) koštětková
c) létačka

8. Jak se jmenuje ředitel školy Baradvice ?
a) Lucius Malfoy
b) Godrik Nebelvír
c) Albus brumbál

9. Jaký z Harryho spolužáků měl žábu Trevor ??
a) Neville Longbottom
b) Seamus Finighan
c) Ron Weasley

10. Jak se jmenoval Hagridův hypogrif na kterém unikl Sirius Black ?
a) Klofík
b) Peter
c) Klofan

11. Jakého živočišného původu je Hagridův mazlíček Aragog ?
a) pavouk
b) had
c) kentaur

12. Jaké bylo lorda Voldemorta jméno, když ještě studoval v Bradavicích ?
a) Thomas Peter Rilke
b) Tom Rastislav Long
c) Tom Rolvoj Raddle

13. Kdo byl ředitelem zmijozelské koleje ?
a) Alastor Moody
b) Severus Snape
c) Minerva McGonagallová

14. Jaký z těchto lektvarů Vás donutí mluvit pravdu ?
a) brokolicová polévka
b) mnoholičný lektvar
c) veritasérum

15. Jaké bylo Harryho první koště ?
a) Kometa 10
b) Nimbus 2000
c) Zameták 7



Tak todle je vše, pište prosím do komentářů správné odpovědi. Hraje se o diplom !!!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbil se ti můj vědomostní kvíz ??

Ano, byl super. 47.1% (8)
Ale jo... 29.4% (5)
Moc ne. 5.9% (1)
Vůbec ne. 17.6% (3)

Komentáře

1 o.O_*Pájis*_O.o o.O_*Pájis*_O.o | Web | 6. března 2011 v 9:52 | Reagovat

no jéééžiš to je těžký!! :D né ale pro mě fakt je... :D ale skusim tipovat:
1)c       8)b
2)a       9)c
3)c       10)c
4)c       11)c
5)c       12)c
6)c       13)c
7)a       14)b
          15)b
Tak snad to tak bude...aspon si myslim :D tak zatim papa ;)

2 Smithg445 Smithg445 | E-mail | Web | 31. srpna 2017 v 19:35 | Reagovat

I was very pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! gkeaadfefddageaa

3 Pharme84 Pharme84 | E-mail | Web | 1. září 2017 v 12:32 | Reagovat

Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">indian viagra</a>

4 Pharmg433 Pharmg433 | E-mail | Web | 1. září 2017 v 12:34 | Reagovat

Hello! indian viagra http://via3indian.com/#4.html

5 GelesFopow GelesFopow | E-mail | Web | 25. září 2017 v 15:26 | Reagovat

levitra cialis generique

      <a href=http://cheapjicialis.com/>buy cialis</a>

    <a href="http://cheapjicialis.com/">generic cialis</a>

    can i take 2 20 mg cialis

6 RevebaFopow RevebaFopow | E-mail | Web | 27. září 2017 v 23:19 | Reagovat

sildenafil generique viagra

      <a href=http://cheaphgviagra.com/>buy viagra</a>

    <a href="http://cheaphgviagra.com/">buy cheap viagra</a>

    viagra on line ordering

7 RevebaFopow RevebaFopow | E-mail | Web | 28. září 2017 v 12:14 | Reagovat

when did viagra go generic

      <a href=http://cheaphgviagra.com/>buy viagra</a>

    <a href="http://cheaphgviagra.com/">cheap viagra</a>

    commander viagra ligne

8 VoldemFopow VoldemFopow | E-mail | Web | 2. října 2017 v 2:19 | Reagovat

theres no cialis generic

      <a href=http://buycialishgonline.com/>cialis</a>

    <a href="http://buycialishgonline.com/">buy cialis</a>

    usa soft cialis

9 GerfdFopow GerfdFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 13:18 | Reagovat

comparer prix viagra

      <a href=http://viagracheappbgs.com/>viagra generic</a>

    <a href="http://viagracheappbgs.com/">buy viagra online</a>

    try it viagra tabs 100mg

10 GerfdFopow GerfdFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 16:53 | Reagovat

viagra super active wirkung

      <a href=http://viagracheappbgs.com/>buy viagra online</a>

    <a href="http://viagracheappbgs.com/">viagra</a>

    venta viagra zaragoza

11 GerfdFopow GerfdFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 17:28 | Reagovat

comprar viagra cialis generico

      <a href=http://viagracheappbgs.com/>viagra online</a>

    <a href="http://viagracheappbgs.com/">viagra online</a>

    compra viagra barcelona

12 MessFopow MessFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 19:05 | Reagovat

viagra potenzmittel kamagr

      <a href=http://cheapviagralks.com/>viagra generic</a>

    <a href="http://cheapviagralks.com/">viagra</a>

    generic viagra 25mg work

13 MessFopow MessFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 19:50 | Reagovat

ricky takes viagra

      <a href=http://cheapviagralks.com/>cheap viagra online</a>

    <a href="http://cheapviagralks.com/">viagra generic</a>

    get viagra in las vegas

14 MessFopow MessFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 20:10 | Reagovat

viagra kaufen ausland

      <a href=http://cheapviagralks.com/>viagra generic</a>

    <a href="http://cheapviagralks.com/">cheap viagra online</a>

    costo pastilla viagra colombia

15 MessFopow MessFopow | E-mail | Web | 4. října 2017 v 21:03 | Reagovat

viagra australia prices

      <a href=http://cheapviagralks.com/>cheap viagra</a>

    <a href="http://cheapviagralks.com/">cheap viagra online</a>

    is viagra safe for women

16 GerfdFopow GerfdFopow | E-mail | Web | 5. října 2017 v 3:20 | Reagovat

le viagra un dopan

      <a href=http://viagracheappbgs.com/>viagra generic</a>

    <a href="http://viagracheappbgs.com/">buy viagra</a>

    order cheap viagra thailand

17 MoisesFopow MoisesFopow | E-mail | Web | 9. října 2017 v 20:32 | Reagovat

viagra professional in italia

      <a href=http://canadiangfviagra.com/>buy cheap viagra</a>

    <a href="http://canadiangfviagra.com/">cheap viagra</a>

    best alternative to viagra

18 MoisesFopow MoisesFopow | E-mail | Web | 9. října 2017 v 21:35 | Reagovat

viagra pills effects of

      <a href=http://canadiangfviagra.com/>cheap viagra</a>

    <a href="http://canadiangfviagra.com/">order viagra</a>

    generic viagra canada news

19 MoisesFopow MoisesFopow | E-mail | Web | 9. října 2017 v 23:32 | Reagovat

cheap viagra in the usa

      <a href=http://canadiangfviagra.com/>buy viagra</a>

    <a href="http://canadiangfviagra.com/">viagra</a>

    viagra acheter en ligne france

20 MoisesFopow MoisesFopow | E-mail | Web | 10. října 2017 v 0:22 | Reagovat

100mg super viagra 60mg

      <a href=http://canadiangfviagra.com/>order viagra</a>

    <a href="http://canadiangfviagra.com/">viagra</a>

    viagra for men canada

21 MoisesFopow MoisesFopow | E-mail | Web | 10. října 2017 v 6:52 | Reagovat

viagra en ligne canada

      <a href=http://canadiangfviagra.com/>viagra online</a>

    <a href="http://canadiangfviagra.com/">viagra online</a>

    viagra bestellen gratis

22 VoloeFopow VoloeFopow | E-mail | Web | 11. října 2017 v 3:20 | Reagovat

cialis sample best

      <a href=http://cialishgcanada.com/>cialis canada</a>

    <a href="http://cialishgcanada.com/">generic cialis</a>

    i use it cialis online usa

23 GalyaFopow GalyaFopow | E-mail | Web | 12. října 2017 v 19:27 | Reagovat

brand cheap cialis uk

      <a href=http://cialispurchasek.com/>cialis</a>

    <a href="http://cialispurchasek.com/">cialis cheap</a>

    tomar cialis ocasionalment

24 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 13. října 2017 v 14:32 | Reagovat

personal loans in springfield tn

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>online payday loan</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/">payday loan payday loans</a>

    personal loans prosper

25 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 13. října 2017 v 15:46 | Reagovat

cash advance painesville ohio

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>online payday loan</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/">instant payday loans</a>

    unsecured loans wisconsin

26 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 13. října 2017 v 21:17 | Reagovat

payday loans manhattan kansas

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>payday advance online</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/">payday loans advance</a>

    fast cash loan ph

27 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 14. října 2017 v 3:53 | Reagovat

sahara personal loan

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>payday loan payday loans</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/">payday loan cash loan</a>

    best payday advance loans online

28 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 14. října 2017 v 23:29 | Reagovat

fast installment loans online

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>online payday loan</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/">online payday loans</a>

    short sale with unsecured loan

29 GolpFopow GolpFopow | E-mail | Web | 15. října 2017 v 1:34 | Reagovat

consumer loan calculator

      <a href=http://quickpaydaytr.com/>online payday loans</a>

    <a href="http://quickpaydaytr.com/"> no fax payday loans</a>

    personal loan salary below rm1500

30 SoloFopow SoloFopow | E-mail | Web | 15. října 2017 v 19:44 | Reagovat

easy bad credit cash loans

      <a href=http://soloadvance.com/> pay day loans</a>

    <a href="http://soloadvance.com/"> payday express</a>

    payday loan in hazel crest

31 SoloFopow SoloFopow | E-mail | Web | 16. října 2017 v 2:51 | Reagovat

24 month loan bad credit no guarantor

      <a href=http://soloadvance.com/> payday loans online</a>

    <a href="http://soloadvance.com/"> loans for bad credit</a>

    payday loans miami beach

32 KostyaFopow KostyaFopow | E-mail | Web | 18. října 2017 v 0:07 | Reagovat

viagra dans le prix du canada

      <a href=http://viagrafds.com/>cheap viagra</a>

    <a href="http://viagrafds.com/">cheap viagra online</a>

    generic viagra india quality

33 MelsFopow MelsFopow | E-mail | Web | 18. října 2017 v 15:23 | Reagovat

cialis 20mg china made

      <a href=http://cialisdfr.com/>cialis online</a>

    <a href="http://cialisdfr.com/">cialis cheap</a>

    cheap buy cialis uk

34 MelsFopow MelsFopow | E-mail | Web | 18. října 2017 v 21:00 | Reagovat

cialis kaufen lastschrift

      <a href=http://cialisdfr.com/>cialis cheap</a>

    <a href="http://cialisdfr.com/">order cialis online</a>

    cialis black online

35 MelsFopow MelsFopow | E-mail | Web | 18. října 2017 v 22:00 | Reagovat

click here cialis for woman

      <a href=http://cialisdfr.com/>cialis online</a>

    <a href="http://cialisdfr.com/">cialis cheap</a>

    comprar cialis 5 mg en persona

36 SashaFopow SashaFopow | E-mail | Web | 19. října 2017 v 15:41 | Reagovat

levitra viagra o cialis

      <a href=http://cheapviagracanada55.com/>viagra canada</a>

    <a href="http://cheapviagracanada55.com/">buy viagra online</a>

    viagra usage tips

37 GeorgeFopow GeorgeFopow | E-mail | Web | 20. října 2017 v 15:54 | Reagovat

efectos viagra futbo

      <a href=http://viagralesf.com/>generic viagra</a>

    <a href="http://viagralesf.com/">buying viagra online</a>

    cipla viagra generique

38 GeorgeFopow GeorgeFopow | E-mail | Web | 20. října 2017 v 16:08 | Reagovat

viagra kaufen deutschland

      <a href=http://viagralesf.com/>how to buy viagra</a>

    <a href="http://viagralesf.com/">buying viagra online</a>

    free trial offer viagra

39 AdamFopow AdamFopow | E-mail | Web | 22. října 2017 v 6:11 | Reagovat

we choice using cialis

      <a href=http://cialisbuygfs.com/>generic cialis online</a>

    <a href="http://cialisbuygfs.com/">buy cialis</a>

    reviews active super cialis

40 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 23. října 2017 v 21:28 | Reagovat

viagra generic information

      <a href=http://viagracheapois.com/>viagra for sale</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">viagra no prescription</a>

    female viagra in bangalore

41 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 23. října 2017 v 23:36 | Reagovat

ist viagra rezeptpflichtig

      <a href=http://viagracheapois.com/>buy viagra online</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">where to buy viagra</a>

    viagra come si assum

42 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 24. října 2017 v 0:49 | Reagovat

viagra 7 zwerg

      <a href=http://viagracheapois.com/>buying viagra online</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">where to buy viagra</a>

    where to buy bulk viagra

43 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 24. října 2017 v 1:04 | Reagovat

only now ordering viagra

      <a href=http://viagracheapois.com/>generic viagra</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">buying viagra online</a>

    viagra andnot generic

44 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 24. října 2017 v 2:28 | Reagovat

viagra kaufen auf mallorca

      <a href=http://viagracheapois.com/>generic viagra</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">generic viagra</a>

    xanax and viagra interaction

45 ZakharFopow ZakharFopow | E-mail | Web | 24. října 2017 v 3:18 | Reagovat

only here cheap viagra brand

      <a href=http://viagracheapois.com/>viagra for sale</a>

    <a href="http://viagracheapois.com/">buy viagra online</a>

    black ant viagra

46 VidmanFopow VidmanFopow | E-mail | Web | 25. října 2017 v 15:08 | Reagovat

just try! generic cialis sale

      <a href=http://cialisknz.com/>cialis online</a>

    <a href="http://cialisknz.com/">order cialis online</a>

    cialis 20mg any good

47 LutovichFopow LutovichFopow | E-mail | Web | 28. října 2017 v 13:55 | Reagovat

farmaco viagra 5

      <a href=http://viagrafsx.com/>online viagra</a>

    <a href="http://viagrafsx.com/">viagra online</a>

    buying viagra taiwan.

48 VovaFopow VovaFopow | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 1:49 | Reagovat

acquistare cialis farmaci

      <a href=http://cialisubz.com/>cialis cheap</a>

    <a href="http://cialisubz.com/">cialis cheap</a>

    cialis dosage eli lilly

49 DanilaFopow DanilaFopow | E-mail | Web | 13. listopadu 2017 v 1:11 | Reagovat

brand cialis online in uk

      http://cialisonlinefas.com/ - cialis

    <a href="http://cialisonlinefas.com/">cialis</a>

    cialis para diabeticos

50 DanilaFopow DanilaFopow | E-mail | Web | 13. listopadu 2017 v 7:52 | Reagovat

cialis coupon voucher

      http://cialisonlinefas.com/ - cialis cheap

    <a href="http://cialisonlinefas.com/">cialis online</a>

    buy cialis over internet

51 DanilaFopow DanilaFopow | E-mail | Web | 13. listopadu 2017 v 11:54 | Reagovat

cialis malaysia online

      http://cialisonlinefas.com/ - cialis

    <a href="http://cialisonlinefas.com/">cialis cheap</a>

    brand cialis online in uk

52 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Úterý v 4:35 | Reagovat

cialis oral jelly 20mg

      http://canadiancialisus.com/ - cialis canada

    <a href="http://canadiancialisus.com/">generic cialis</a>

    buy cialis online in australia

53 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Úterý v 10:34 | Reagovat

cialis generico a basso costo

      http://canadiancialisus.com/ - cialis online

    <a href="http://canadiancialisus.com/">cialis cheap</a>

    cialis schnellversand

54 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Úterý v 12:56 | Reagovat

cialis prescribed online

      http://canadiancialisus.com/ - canadian cialis online

    <a href="http://canadiancialisus.com/">generic cialis</a>

    cialis daily use for bph

55 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Úterý v 18:40 | Reagovat

cost of cialis in ontario

      http://canadiancialisus.com/ - generic cialis online

    <a href="http://canadiancialisus.com/">cialis cheap</a>

    order cialis pills

56 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Středa v 0:24 | Reagovat

cialis generic 20 mg price

      http://canadiancialisus.com/ - buy cialis

    <a href="http://canadiancialisus.com/">buy cialis</a>

    only today cheap cialis in usa

57 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Středa v 7:14 | Reagovat

female cialis uk online

      http://canadiancialisus.com/ - cialis

    <a href="http://canadiancialisus.com/">canadian cialis online</a>

    generische cialis professional

58 EvelinaFopow EvelinaFopow | E-mail | Web | Středa v 9:25 | Reagovat

cialis achat generique

      http://canadiancialisus.com/ - buy cialis

    <a href="http://canadiancialisus.com/">cialis online</a>

    cialis 25mg generic

59 OlegFopow OlegFopow | E-mail | Web | Středa v 15:31 | Reagovat

viagra son prix

      http://viagraonlinelka.com/ - viagra online

    <a href="http://viagraonlinelka.com/">generic viagra online</a>

    viagra o meglio cialis

60 OlegFopow OlegFopow | E-mail | Web | Středa v 17:26 | Reagovat

chinese viagra wholesale

      http://viagraonlinelka.com/ - buy generic viagra

    <a href="http://viagraonlinelka.com/">cheap viagra</a>

    best to buy generic viagra

61 OlegFopow OlegFopow | E-mail | Web | Středa v 18:38 | Reagovat

viagra rx prescription

      http://viagraonlinelka.com/ - viagra cheap

    <a href="http://viagraonlinelka.com/">online viagra</a>

    viagra find edinburgh pages

62 LyubaFopow LyubaFopow | E-mail | Web | Pátek v 21:20 | Reagovat

best liquid viagra.

      http://viagradiscountg.com/ - cheap viagra

    <a href="http://viagradiscountg.com/">viagra cheap</a>

    buy-viagra-in-dubai

63 LyubaFopow LyubaFopow | E-mail | Web | Sobota v 3:22 | Reagovat

viagra australia forum

      http://viagradiscountg.com/ - discount viagra

    <a href="http://viagradiscountg.com/">cheap viagra</a>

    viagra tablets 50 mg

64 LyubaFopow LyubaFopow | E-mail | Web | Včera v 5:37 | Reagovat

how to get viagra new zealand

      http://viagradiscountg.com/ - buy viagra

    <a href="http://viagradiscountg.com/">buy generic viagra</a>

    il miglior viagra generico

65 LyubaFopow LyubaFopow | E-mail | Web | Včera v 19:40 | Reagovat

buy viagra germany

      <a href=http://viagradiscountg.com/>buy viagra</a>

    <a href="http://viagradiscountg.com/">viagra online</a>

    age buy viagra

66 WiktoriyaFopow WiktoriyaFopow | E-mail | Web | Dnes v 16:10 | Reagovat

cialis generique moins cher

      http://buycialisjh.com/ - cialis online

    <a href="http://buycialisjh.com/">generic cialis</a>

    comprimA© de cialis

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama